tiistai 24. maaliskuuta 2015

Bend It Like Bender

Nyt on jo takanapäin mukava viikonloppu, jolloin saatiin kyläilijöitä tuolta vähän etelämmästä. Marianne ja Olli nimittäin tulivat viikonlopuksi kylään, samalla kun tulivat Seinäjoelle muun muassa Devin Townsendin keikalle. 

Marsu ja mää <3
Perjantaina asetuttiin Tonyn kanssa minun kämpille asustelemaan, kun muuten ollaan lähinnä Tonyn asunnolla oltu. Illasta napattiin vierailijat matkakeskukselta ja palattiin asunnolle nauttimaan oluesta ja hyvästä seurasta. Katsottiin Mariannen kanssa vielä uusin Tuubi -jakso, joten nauruakin riitti sille iltaa. 

Myöhemmin illasta lähdimme kävelemään ydinkeskustaan kohti Seinäjoen hurjaa yöelämää. Ensimmäinen pysäkki oli Bar Kulma, tuo pieni kodikas pubi, jossa myös opiskelijoille löytyi oma hinnasto. Nautimme siellä oluen tai kaksi ja rupattelimme niitä näitä. 

Seuraavaksi suuntasimme uudistuneeseen Cafe Bar Palaveriin, jossa myös pari olutta kaadettiin kurkusta alas. Siellä törmäsin myös vanhaan koulukaveriini kauppisajoilta, jota en ole pitkiin aikoihin nähnytkään. Kun kuulumiset oli vaihdettu ja oluet juotu loppuun, päätimme taas jatkaa matkaa tien toiselle puolelle Karmaan. 

Karmassa suuntasimme samantien karaoke-puolelle kuuntelemaan muiden esityksiä. Lopulta me Mariannen kanssakin pääsimme mikin varteen ja lauloimme Fool's gardenin kappaleen Lemon tree. Karmassa oltiinkin sitten ihan pilkkuun asti ja palattiin lopulta grillin kautta takaisin asunnolle, missä mukavat karaoke meiningit jatkui. 

Lauantai päivä sujui aika laiskasti. Itse nukuin puolet päivästä ja välillä pelailin tabletilla. Illasta lähdettiin Tonyn kanssa kuskaamaan Mariannea ja Ollia keikkapaikalle Rytmikorjaamolle. Kauppareissun, tiskaamisen ja suihkun jälkeen saikin pian palata hakemaan heitä takaisin. Keikalla oli kuulemma ollut aivan mahtavaa ja liikuttavaa, ja Marianneakin aivan harmitti, että se jo loppui. 

Sunnuntaina oli tarkoituksena lähteä mm. Anttilaan shoppailemaan. Luulimme sen olevan auki kuuteen, mutta perille päästyämme huomasimme sen olevan jo suljettu. Lopulta kävimmekin sitten vain saman rakennuksen marketissa pyörähtämässä. Olli lähti jo sunnuntaina, mutta Mariannen seurasta saimme nauttia vielä maanantaiaamuun asti.

Teimme vielä sunnuntaina pellillisen todella täyttäviä uunileipiä meille kolmelle. Maanantaiaamuna herättiin aikaisin, että saatiin Marianne vietyä klo 7 bussiin. Tonyn kanssa palasimme vielä nukkumaan ja myöhemmin herättyäni sainkin sitten kärsiä tämän skitsofrenian oireista..

Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan mukava ja oli niin ihana nähdä taas näitä ihmisiä, joita ei tämän välimatkan takia pääse ihan niin usein näkemään. Nyt onkin aika ryhtyä siivoamaan asuntoa ja lähteä tekemään ruokaa, mun massu kurnii! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti