sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Plug & Play

Viime viikot ovat olleet hyvin shoppailuntäyteisiä ja kukkaroa keventäviä. Mutta osasin sentään jättää ostamatta mitään turhaa, ja ei-niin-pakollisista-mutta-välillä-tarpeellisista ostin vain ne, jotka maksoivat euron tai kaksi. Kyllä se kuitenkin on nyt niin, että tili tuli ja tili meni, mutta toisaalta ei haittaa sillä ostoksista löytyy hyvin tarpeellista tavaraa tulevaan asuntooni (milloin lie sellaisen saan). 

Ensinnäkin, Minimaniin täytyi lähteä juoksemaan tarjousten perässä, sillä siellä oli viime viikolla kissanruuasta pesuaineisiin mielettömästi huimia tarjouksia. Esim. TRESemmén paketti, mistä löytyi sekä shampoo että hoitoaine värjätyille hiuksille, maksoi n. 7 euroa! Ja nämä putelithan ovat aika kookkaitakin, että kestää mukavan aikaa. Voin sanoa, että nyt tekee mieli silitellä omaa silkkistä tukkaansa aina suihkun jälkeen :3 No mutta asiaan, pesuaineet, lemmikkien ruuat, limsat sekä muut ruuat oli hurjissa tarjouksissa ja olikin tuolloin hyvä aika köyhän opiskelijan lähteä jääkaappiaan täyttämään. Pyykinpesuainekaan ei vähään aikaan enää lopu :)

Kirppareilla ja kierrätyskeskuksessa on tullut myös pyörittyä hyvää tahtia. Tony on ollut seuranani kun ollaan katseltu tulevaan kämppääni tavaroita, mitä itselleni ei muuton jälkeen jää. Ensimmäisenä mainittakoon, että kaikki tämän asunnon lautaset ovat Jannen, joten olikin hieno hetki kun bongattiin kirpparilta nämä:


Hassusti kaikki samaa sarjaa vaikka vähän eri hyllyiltä niitä löytyikin :) Mutta siis tuollaisia tummansinisiä, hämmästyttävän hyväkuntoisia lautasia löytyi ja vielä tosi hyvään hintaan. 6 kappaletta isoja lautasia 6 €, sama määrä syviä lautasia myös 6 €, sekä 11 kappaletta kakku/kahvilautasia 3 €!! Ei todellakaan paha hinta ja niin hyvään tilanteeseen nämäkin löytyi :)

Samalta kirpparilta löysin hienon mustan nahkalaukunkin 5 eurolla, mutta siitä nyt ei ole kuvaa. Sen sijaan voisin vilauttaa kuvaa toisesta mustasta laukusta minkä bongasin taas ihan toiselta kirpparilta. Ja kyllä, rakastan laukkuja ihan mielettömästi ja hamstraan niitä aina kun mahdollista. Aina tuntuu olevan tarvetta vielä erikokoiselle laukulle :P


Ei niin erikoisen näköinen ole, mutta hintaa oli vain 2 euroa ja sisätila on tehty niin näppäräksi että en voinut tuota sinne hyllyynkään jättää. Tilaa ja taskuja löytyy reippaasti ja sisätila jaettu mukaviin osiin niin ei kaikki ole aivan sekaisin. Ajattelin mahdollisesti koristella tuota itse jotenkin, ehkä lisäämällä kultaisia niittejä tai jotain mitä keksii. 

No sitten tämä titeläiselle mahtava löytö, nimittäin Thrustmasterin Dual Analog 4 -peliohjain tietokoneelle! Hyvin näppärä tällaiselle, joka tykkää pelailla ennemmin pleikkarilla ihan vain ohjauksen takia. Kyllä nyt kelpaa pelata Assassin's Creed IV Blag Flagia koneella kun tämmöinen löytyi :) Niin ja hintaa tällekin helmelle oli vain 4 euroa! Helppokäyttöinenkin on, ei tarvitse kuin koneeseen liittää ja se on valmis käyttöön. Ei tarvi asennella mitään että pääsee tuota käyttämään :)


Ja peleistä puheenollen, olihan se nyt pakko pistää tilausta verkkokauppa.comiin kun sieltä sai NHL13 Stanley Cup edition -pelin hintaan 9,90 € ja kaupan päälle vielä Jari Kurri Legendary Edition -keräilykotelon! Kyllä nyt on taas oikea löytö hinnan suhteen :)


No, semmosta on tullut shoppailtua. Muutakin on löytynyt, mm. vaatteita, mutta en nyt jaksa tätä sivua aivan täyttää niillä kuvilla ja täysin mustista vaatteista toki on huono mitään selkeyttävää kuvaa ottaakaan. Mutta näin on mennyt viime viikot ja nyt vaan panikoin kun tajusin että enää viikko aikaa pakata enkä juurikaan ole vielä aloittanut, kääk!

1 kommentti:

  1. Waat? ootteko vaihtanu ne kulmikkaat mustat astiat pois? Meinaan kun tuotiin iso läjä niitä sulle joskus Paten vanhemmilta kun silloin keräsit niitä. :D

    VastaaPoista