tiistai 20. elokuuta 2013

Stitch Stitch Stitch

Olipas siinä hurja viikonloppu. Perjantain ja lauantain välisen yön vietin sairaalassa käsi veressä odottaen lääkäriä. Ja sitä saikin odottaa, mutta hoitajan mukaan sinä yönä paikka oli täynnä tikattavia ihmisiä. Ilmeisesti Kurikassa oli ollut joku tapahtuma, josta sitä porukkaa sairaalaan sateli.

En sen tarkemmin halua itse tilannetta täällä selittää, mutta pähkinänkuoressa asia meni niin, että baarireissun jälkeen päädyin tappeluun erään mieshenkilön kanssa, jonka seurauksena sain puukosta käteen 2 cm syvän haavan (viistohaava siis, muuten olisi tullut läpi). Puukolla ei ollut minua tarkoitus vahingoittaa, mutta vahinkoja sattuu ja siitä on yli päästy. 1,3 promillen humalassa en tiennyt vielä haavan olevan niin paha, joten annoin sen olla, mutta hetki myöhemmin huomasin sen maalaavan tilaa ympärilläni punaiseksi. Silloin tajusin ettei vuoto tyrehdykään. Täten soitin siis ambulanssin. 

Jostain syystä ambulanssi-ihmiset ja poliisit miettivät, että kuka minut sairaalaan vie ja lopulta pääsin sinne maijan takaloosterissa O_ô. Odottelin monta tuntia pikku huoneessani yrittäen lopulta jopa saada hieman unta palloon. Kylmä siellä oli, sillä olin matkassa ainoastaan toppi päällä ja pussilakana ei kauheasti lämmittänyt. Lopulta viiden/kuuden aikaan aamulla tuli lääkäri ja laittoi puudutuksen haavaan. En muistanutkaan kuinka epämukavalta ja kipeältä se tuntuu suoraan haavaan pistettynä :S Haava ommeltiin kiinni ja ympärille laitettiin teippi, sekä tuommoinen valkoinen paksu paketti. 

Sain vielä hoitajalta kaksi antibioottitablettia, joista toisen napsin sairaalassa naamaan. Siinä meni vielä jonkin aikaa, sillä 6 vuotta nielussani olleen patin vuoksi en pysty helposti nielemään zyrteciä isompaa pilleriä :D Lopulta lähdin operatiivisen päivystyksen ovista ulos ja kävelin ystäväni Ninan ja Samin luo, jotka asuvat aika lähellä sairaalaa. Pelkässä topissa kylmänä yönä en pystynyt jatkaa matkaani aivan kotiin asti, eikä tililläni ollut yhtään rahaa että olisin taksillakaan päässyt. Onneksi nämä ystävät olivat luvanneet jo yöpaikan ja onneksi satun ennestään jo omistamaan vara-avaimen heidän asuntoonsa, joten sain yösijan. 

Asia on sovittu jo toisen osapuolen kanssa, ja kuten aiemmin mainitsinkin, niin tämä haava oli vahinko vaikka riita olikin pystyssä. Kävin myöhemmin kyläilemässä ystäväni Tonyn luona, joka sitten koristeli tuota pakettiani kuvassa näkyvällä tavalla :D Vähän on ollut hankalaa, mutta pikkuhiljaa alkaa tottua siihen että suurin osa asioista pitää tehdä vasurilla. Sain jopa eilen leikattua nurmikon, vaikka sekin piti yrittää yhdellä kädellä hoitaa alta pois :D Mutta muuten elämä on normaalia ja iloista <3

Ainiin, sain jopa peukalo paketissa väännettyä seuraavana päivänä ruuaksi spagettia ja kantarellikastiketta! Löytyi tuoreita kantarelleja cittarista,  ja sain onnistuneesti niistä valmistettua hyvän kastikkeen, enkä edes sipulia pilkkoessa menettänyt vasuriakin vaikka niin aluksi pelkäsin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti