torstai 20. kesäkuuta 2013

Hanging at the bonfire

Daadirlandaa le juhannus on täällä! Normaalisti juhannus on mennyt Isossakyrössä Napuen puistossa ryypätessä ja ojiin kaatuillessa superhypernoloushumalassa kuin mikäkin teini, mutta tänä vuonna tulee siihen muutos. Aion nimittäin mennä kaveriporukalla Raippaluotoon mökille! Kaikki tuntuu olevan aina mökillä juhannuksena ja tänä vuonna nähtävästi liityn itse niihin ihmisiin. Raippaluodossa on aina ollut hauskaa ja kun kerrankin näin juhannuksena porukka jaksaa/pääsee/haluaa lähteä ni eiköhän me aika mahtava reissu saada aikaan! :)

Plööplöö
Sen verran uutisia, että olen vihdoin ja viimein päässyt toteuttamaan haaveen, joka minulla on ollut jostain 7. luokasta lähtien. Kävin nimittäin tiistaina vähän vierailemassa Panic Pointissa ja laitatin lävistyksen alahuuleen :) En ole jaksanut vielä pitää kunnon photoshootteja, mutta kai tuosta pölläilykuvasta jotenkin näkee miltä se mun lärvissä näyttää :D Ei ole tullut verta eikä mitään muutakaan ja turvotuskin jo lähes kokonaan lähtenyt, että hyvältä näyttää vielä. Nyt kun tämä on toteutettu, niin ootellaan vaan sitä n. 120e ylimääräistä rahaa niin saisin sitten toteuttaa sen toisen haaveen, eli triquetra-tatuoinnin käteen :)

Eilinen oli pitkä ja työntäyteinen päivä, ihan hauskaa silti oli. Äitini tuli tänne kyläilemään ja lähdettiin hänen kanssaan kiertelemään kauppoja tarjousten perässä juosten :D Olihan se järkyttynyt huuleni nähdessään, mutta päätyi silti ostamaan minulle Sodastreamin (todettuaan sen itse hyvinkin käteväksi laitteeksi näin kesällä) :D Shoppailun ja syömisen jälkeen kävin sitten nappaamassa oman autoni kotoa ja lähdin pian äidin perässä Isoonkyröön kyläilemään ja vähän töitä tekemään. Leikkasin takapihan rehottavan nurmikon, jonka jälkeen otin harjan käteen ja pesin seinäjoelta mukaan ottamani matot. Pian olikin aika korjata saabin takaluukkua, joka ei ollut hetkeen auennut. Johdot olivat siis poikki ja minä sitten kolvasin ne kiinni isin pikakolvilla, tulihan sekin taito siis tarpeeseen näin arkenakin :D Kellon ollessa jotain kahdeksan ja puoli kymmenen välillä, aloimme vielä vanhempien kanssa kasaamaan puutarhakeinua, jonka juuri ostimme lahjaksi isovanhemmilleni (joilta oli edellinen hajonnut). Siinä menikin sitten aikaa kun huomattiin lähellä loppua parin tangon olevan väärin :D Noh, keinu saatiin pystyyn ja isovanhemmat olivat kamalan kiitollisia yllätyksestä :) 

Päivään mahtui siis vaikka mitä ja nyt tänään voin vain tyytyväisenä ryhtyä viettämään juhannusta. Kohta siis auto täyteen alkoholia ja grillattavaa, ja nokka kohti Raippaluotoa! :) Hyvää juhannusta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti