torstai 27. kesäkuuta 2013

Hanging at the bonfire part 2

Noniin, nyt olisi varmaan jo aika kertoa vähän omasta juhannuksestani. Ensinnäkin sain sunnuntaina, eli viimeisenä juhannuskrapulapäivänä, järjettömän tuskaisan flunssan, minkä takia en ole tätä juhannuspäivitystä päässyt ennen tätä päivää tänne kirjoittamaan. 

Ensinnäkin, lähdimme Raippaluotoon Samin perheen mökille torstaina. Noh, ennen kun päästiin edes ylistaroon, niin autostamme (jolla oli tarkoitus kulkea vain isoonkyröön ja siellä vaihtaa toiseen autoon) puhkesi rengas. Juuri kun olimme vaihtamassa rengasta, huomasimme että vararengas oli jostain syystä kiinnitetty kuusiokoloavaimella kiinni peräkonttiin -.-" Lisäksi olisi vissiin tarvittu erilaisia pultteja kun mitä autosta löytyi. Apu kuitenkin saatiin pian paikalle työkalupakin kera ja pääsimme jatkamaan matkaa. Raippaluodossa ajellessa näkyi vielä iso hirvi tienposkessa mutustelemassa ruokaa :D Että semmoinen ajomatka. Noh sinä torstai-iltana ei paljoa tapahtunut sillä mökille päästiin vasta joskus lähemmäs yksi yöllä. 

Sitten koitti Perjantai. Ystäväni Veeran olisi pitänyt tuona päivänä liittyä seuraamme, mutta ilmoitti ettei olekaan tulossa. Lähdimme kuitenkin Vaasaan hakemaan Teroa, sekä vastaan Karia joka oli moottoripyörällä kyröstä tullut. Päätimme kuitenkin käydä ennen Raippaluotoon lähtöä frisbeegolfaamassa, mitä Tero on ilmeisesti enemmänkin harrastanut. Se olikin sitten hauskaa! Itse asiassa itselläni ei ollut kovinkaan kummoisia odotuksia tuota harrastusta kohtaan ja lähdinkin jo hyvissä maisteissa sinne (kuten muutkin kuskia lukuunottamatta). Lopulta kuitenkin huomasin tuon olevan äärimmäisen hauskaa, vaikkakin välillä piti etsiä milloin kenenkin kadonnutta frisbeetä nokkosten seasta :D Piti ottaa oikein kuva noista puista mitä sieltä puistosta löytyi, tuo joidenkin otuksien punoma harso rungon ympärille oli aika kivan näköinen (ja niitä oli siellä paljon) :)


Gin Daisy <3
Frisbeegolfaamisen jälkeen jatkoimme matkaa Raippaluotoon. Mökille päästyämme aloitimme tietenkin kaikki juomisen, ja illan aikana tuli juotua vähän kaikennäköistä. Nina ja Sami oli nimittäin viime kesänä käynyt jonkinlaisen drinkkikurssin Helsingissä, ja olivat sitten ostaneet jos jonkinnäköistä tarviketta. Itse päätin tilata menusta Mimosa -nimisen drinkin, joka olikin ihan hyvää :) Myöhemmin illasta sain maistaa Gin Daisya, ja siihen rakastuin samantien! ^^<3 Mielettömän hyvää! Tämä perjantai päivä oli kyllä juhannuksen paras päivä. Tuli laulettua singstaria, grillattua makkaraa, pojat bongasi pari ruotsalaista tyttöä joltain kiveltä ja toivat ne mukanaan mökille :D Eivät puhuneet Suomea niin puhuttiin sitten englantia se ilta, olivat tosi mukavia :) 


Hähä, tämän kuvan teema piti olla tissiherutus, mutta Sami ja Kari ei oikein ollu mukana :D
Lauantaina tuli myös sekoiltua, kunhan kaikki vain krapulasta selvisi. Pojat kävivät kalassa sillä aikaa kun minä ja Nina laitoimme naamojamme ja tukkaa kuntoon iltaa varten. Tuona iltana tuli myös lauleskeltua ja puhuttua paskaa, mutta kauheasti muuta en enää tuosta illasta muista :D
Nina, minä ja tukkahärpäke
Sunnuntaina pojat kävivät nostamassa merestä verkot, mitkä olivat sinne lauantaina laskeneet. Sieltä löytyikin monta kalaa, jotka sitten savustettiin mökillä. Itselläni oli jo flunssa rankasti alkanut, joten en maistanut yhtään miltä kalat maistuivat, mutta muut ainakin kehuivat edes yhden onnistuneen hyvin :DSe oli semmoinen juhannus! Hauskaa oli ja tuli tehtyä vaikka mitä, tylsää ei tullut missään vaiheessa :) Kiitos vain mukana olleille! <3

2 kommenttia:

  1. Onpas kivannäköinen drinkki, mitäs siihen kuuluu?::D Muutakuin giniä;)

    VastaaPoista
  2. En oo täysin varma ku Nina sen mulle teki, mut ginin lisäksi ainaki sitruunan mehua ja grenadiinia (tulee se punanen väri) ja jäitä tietty :D maistuu raikkaalle, justii aika sitruksiselle! Tosi hyvää suosittelen ;)

    VastaaPoista