torstai 30. toukokuuta 2013

The world is full of poets

Hmm alkaa tuntua siltä että blogini alkaa sisältää myös mm. tiettyjen hyvien biisien tai blogitekstien "mainostusta" tai mielipidetekstejä :D Noh, sinänsä ei mikään yllätys kun tietää millainen olen. Jos jostain pidän erityisesti niin sitä sitten suosittelen muillekin, se onko se sitten jonkinlainen palvelus muille vai rasittavaa tuputtamista, saa jokainen päätellä itse. Pyrkimyksenäni olisi kuitenkin saavutella tuota ensimmäisenä mainittua :)Tänään aamuni alkoi sillä, että puin paidan päälle ja laitoin kahvin tippumaan. Jotenkin automaattisesti jalkani suuntasivat matkani sen jälkeen suoraan tietokoneelle. No, nyt sitten istuskelen kahvikupin kanssa koneella, selailen foorumia ja juttelen facebookissa. Taustalla tänään soi Emilie Autumn, jonka mm. ulkonäköä ihailen suunnattomasti <3 Hänen hiukset ja meikit, vaatetuksesta puhumattakaan ovat mahtavat! Hänen omaperäinen musiikkinsa on todellista taidetta ja tahdonkin tällä hetkellä monta kertaa peräkkäin soineen The art of suicide -kappaleen liittää mukaan tähän postaukseen :)

Seuraavaksi haluan suositella erästä blogitekstiä niille, jotka luulevat tietävänsä mitä gootit ihmiset ovat. Olen elämäni aikana törmännyt hyvin moniin ihmisiin, joilla on hyvin vääränlainen käsitys gooteista. Näiden "tavallisten tallaajien" mielestä gootit istuvat nurkassa viiltelemässä itseään banaanilla ja palvomassa Saatanaa, uhraten hänelle samalla pari karitsaa ja tietysti verta juoden. Kaikilla gooteilla ei ole mustaa tukkaa, eikä kaikki gootit pukeudu pelkästään mustaan tai käytä mustaa huulipunaa. Ja hei ihan oikeasti, pissaliisasta ei tule goottia jos se jonain iltana päättää laittaa mustaa luomiväriä baariin...! -.-" Mutta tosiaan, tämä blogiteksti What goth is not löytyy osoitteesta http://gothsatanica.blogspot.fi/2013/03/what-goth-is-not.html ja kirjoittajana Satanica, jolla on aina muutenkin mahtavia postauksia tuolla blogissaan :) Lisäksi hänellä on youtubessa mahtavia ohjevideoita tukan ja meikkien suhteen!

Uskomatonta, että juon "aamukahviani" ja kello on jo kaksi :D On se lomailu rentoa, vaikka tässä aika paljon muuta hommaa onkin ollut (olen ollut vanhemmilla "töissä" välillä). Pitäisi lähteä pian Suomalaiseen kirjakauppaan käymään ja sitten kirpparilta etsimään jotain pinkkiä prinsessamaista vaatetusta ensi lauantain prinsessatyylisiä synttäri/tuparibileitä varten :D Saa nähdä onnistaako, wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti