sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lion says roar

Voih, olen nyt täysin laiminlyönyt kaikkia lukijoitani... syvimmät pahoitteluni siitä! :( Enpä vain uskonut, että koulu veisi niin suuren osan vapaa-aikaani, jonka lisäksi vielä on pitänyt yrittää nähdä monia kavereita joita vasta nyt asuinpaikan muututtua on pystynyt näkemään! Toinen ärsyttävä syy miksi en edes pientä tekstiä ole tänne tullut kirjoittamaan on se, että rikasrakas kamerani on hajalla ja minähän en tunnetusti blogia päivitä ilman kuvia! Mutta nyt perjantaina alkoi minullakin kesäloma, jonka vuoksi tulin nyt päivittelemään tänne ja toivottavasti edes puhelimeni erittäin surullisen 2 MP:n kameralla saan tänne jotain kuvia lisättyä tässä kesän aikana.

Mutta nyt vähän peruskuulumisia. Olen siis tosiaan nyt selvinnyt ensimmäisestä inssivuodestani Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Nopeasti tuntui menevän tämänkin vuosi, vielä kolme vuotta jäljellä :) (Ellen sitten päätä vetää maisterin tutkintoa, mikä sekin kyllä kutkuttaisi!). Tämän vuoden päätteeksi jokaisen täytyi valita suuntautumisensa, mikä tietenkin silti lopulta katsotaan siitä minkä aihealueen kursseja on eniten ottanut. Itse valitsin sulautetut järjestelmät, jonka huomasin tämän ensimmäisen vuoden jälkeen suosikikseni :) Siinä sentään pääsee tekemään jotain konkreettistakin, kuten komponenttien kolvaamista piirilevyille, eikä pelkästään sitä koodailua ja ohjelmointia! Itse niin jo ekalla sulautettujen tunnilla ihastuin siihen hommaan, että päätin heti valita sen suuntautumisekseni :) En vielä kaikkien muiden luokkalaisten valintoja tiedä, mutta ainakin yksi tärkeimmistä ystävistäni luokalta on valinnut saman! Mutta tämä vuosi päättyi sitten tenttiviikkoon, joka sisälsi Ohjelmoitavien logiikoiden, tietoliikennetekniikan, differentiaali- ja integraalilaskennan, sähkötekniikan, sekä englannin tentit. Viimeisenä koulupäivänä oli sähkötekniikan ja englannin tentit, ja ne menivät niin nappiin että sai aivan hymy huulilla päättää tämän ensimmäisen vuoden :)

Nyt on sitten seurattu jännityksellä jääkiekon mm-kisoja! Kun alussa kuulin Suomen joukkuekokoonpanon, jätin heti kaikki suuret odotukset. Niin kuitenkin kävi, että perhanan hienostihan pojat pelasivat! Varsinkin Kontiola ja Pesonen, sekä tietenkin hienosti 100%:n torjuntaprosentilla Slovakian pelissä pelannut Antti Raanta (muutenkin torjunut hienosti!). Kun Minnesota wild tipahti playoffeista ja Granlund päätettiin lennättää Suomeen leijonia edustamaan, ensimmäisenä pelkäsin ettei tiimityö ehdi kehittyä tämän joukkueen kanssa näin keskellä mm kisoja, mutta hyvin näytti Granlund sinne joukkueen sekaan menevän ja hyvinhän se siellä sitten pelasikin. Pronssipelissä etenkin hyvin syötteli ja rynni jenkkien läpi, vaikka muuten näytti huonolta Suomen peli. 

Ei vaan Suomi saanut pronssia, mutta itse silti pystyn ajattelemaan valoisasti tästä! Suomi kuitenkin voitti Suomen lohkon ja tiputti Itävallankin 1. divisioonaan :D Muutenkin melko hienoa peliä ollut (yleisesti), vaikkei nyt mitaleille päästykään! Nyt sitten vain Sveitsiä kannustamaan ihan hetkisen kuluttua! :)) Ruotsia en kyllä ikinä kannusta, nytkin niin ylimielisesti jo ennen peliä onnitteli Sveitsiä mm-hopeasta... -.-" Mutta toivotaan, että Sveitsi näin ruotsin lohkon voittajana vie myös kultaa näistä mm-kisoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti