sunnuntai 12. elokuuta 2012

Lust, the need for something greater than a cure.

Pitää nyt oikein tännekin asti tulla kehuskelemaan mun uutta ostosta! Ostin sen jo pari viikkoa sitten, mutta en saanut siitä vielä kuvaa kun kamera oli silloin jäänyt vanhempien luo, joten tässä sitä nyt on......

...nimittäin monitoimitulostin! Kaunis, musta, langaton, HP Photosmart 5514 <3 Kopioi, tulostaa, skannaa. Koneelta, puhelimesta... kaikkea mitä tulostimelta voi vaan toivoa :) Kaikki toiminnot käytössä niin kotona kuin matkallakin, vaikka jopa junassa! Monitoimitulostinta voi käyttää millä laitteella tahansa ja missä tahansa, jossa on netti! Edessä pieni (näyttäisi olevan ehkä kahden tuuman) kosketusnäyttö, jonka avulla on super helppoa käyttää tätä laitetta! 


Asentaminenkin oli niin helppoa että sopii vaikka millaisille kana-aivoille tämä laite. Vaikka ensin myyjän kanssa mietittiin lähes puoli tuntia, että saako tätä mun miniläppäriin asennettua, niin kun kotiin pääsin testaamaan niin kävi niin nopeasti ja helposti että aivan yllätyin. Mukana nimittäin tulee cd, jossa tulee mukana asennusohjelma, mutta vaikka miniläppäreissä ei levyasemaa ole, HP:n sivuilta sai ladattua kyseisen ohjelman ongelmitta. 

Tulostusjälki on aivan mahtavaa. Kuvien tulostamiseen tämä laite on erityisen hyvä! jopa A4 kokoon suurennetut kuvat tulostuvat niin tarkasti että voi nähdä joka ikisen yksityiskohdan kuvasta. Aivan mahtava! Niin ja plussakortillahan sain tämän kaunokaisen Anttilasta hintaan 69,95 €! Ja värikasetit tulee halvemmaksi, kun ei tarvi kaikkia vaihtaa jos yksi väri loppuu, vaan saa ostaa erikseen sen loppuneen värin :) Suosittelen siis lämpimästi tätä kaikille, jotka tarvitsevat parhaan mahdollisen tulostimen perus elämään :) Itse jouduin lähtemään ostoksille kun jatkuvasti piti/pitää tulostella papereita, ja aina piti rampata joko anoppilassa tai vanhempien luona tulostamassa tai kopioimassa papereita. Nyt on sitten helpompaa kun ei tarvi lähteä minnekään kauemmas tulostelemaan :)

Ohhoh, paljompa voi näköjään tekstiä kirjoittaa aiheesta TULOSTIN :DDDD Mutta jos nyt tähän loppuun vielä pistän linkin jostain ihan muusta aiheesta. Biisi Come die with me esittäjältä William Control, joka löytyy mun musiikkimaussa ihan sieltä kärjestä <3 Levyltä Silentium Amoris, joka on ihan tämän vuoden huhtikuussa ilmestynyt. Tämä biisi on jotain niin kaunista etten löydä edes oikeita sanoja kuvaamaan sitä <3 


Lust, the need for something greater than a cure. I can save you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti