perjantai 24. elokuuta 2012

I do.

Sain viime viikolla kuulla ilouutisia, jotka ajattelin nyt teillekin julkistaa kun asia ei enää ole salassa. Nimittäin yksi parhaimmista ystävistäni menee naimisiin! <3 Kyseinen pariskunta on siis nämä Nina ja Sami, joista olen täällä ennenkin puhunut. Muutaman kihlavuoden jälkeen päättivät nyt astella alttarille ja häät pidetään puolen vuoden päästä, kauniissa talvimaisemassa :))))

Tämä uutinen ei tietenkään ollut vielä tässä. Kun Nina ja Sami kertoivat tämän uutisen ja kun olimme hetken Jannen kanssa olleet hämmentyneinä suut ammollaan, kysyi Nina: "Anna, ryhtyisiksä mun kaasoksi?". Siinä vaiheessa jo meinasi viimeisetkin muurit murtua ja meinasin alkaa rääkymään, mutta sain kovin voimin kuitenkin pidäteltyä itkua. Muistan vieläkin kuinka iho meni kananlihalle ja happi meinasi loppua kun hengittäminen unohtui hetkeksi.. Tuli niin tärkeä olo, ja vielä kun olimme ensimmäisiä jotka kuulivat tämän uutisen! Hetkeen en oo mitään näin ihanaa uutista kuullut! <3

Lisäkseni kaasoina ovat Ninan sisko Jenni, sekä Samin sisko Sarianne. Samin bestmanit, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan kun niitä on enemmän kun yksi, ovat mun Janne, Samin kaveri Aleksi sekä Samin veli Kari. Nyt olen sitten ahkerasti tehnyt listaa muistettavista asioista ja suunnitellut mahdollista aikataulua ja ohjelmaa häihin. Yksinhän en tietenkään näitä suunnittele, mutta onhan se hyvä miettiä jo etukäteen eri vaihtoehtoja, kunnes aletaan yhdessä muiden kaasojen kanssa pohtimaan asiaa. 

Ollaan Ninan kanssa käyty jo katsomassa morsiuspukuja. Toissapäivänä käytiin ensimmäisessä liikkeessä, missä löytyi kyllä ihania, mutta ei aivan sitä mistä tulee se olo että tämä on se! Tänään kuitenkin käytiin toisessa paikassa ja voi jumankekka! Se fiilis, kun Nina tulee muutaman eri mekon sovituksen jälkeen sovituskopista NIIN TÄYDELLISESSÄ mekossa kuin olla voi! Siinä vaiheessa TAAS tuli tippa linssiin, ja heti todettiin "Tämä se on!". Näytti niin Ninalta ettei sopivampaa voi varmaan edes löytyä! Huomenna mennään vielä yhteen liikkeeseen, vaikka se puku nyt löytyikin, mutta ihan vain varmistamassa että tämä se puku on, kun kerta on aikakin sinne jo varattu. 

Oon niin onnellinen Samin ja Ninan puolesta <3 Ja tosi innoissani, sillä tykkään niin paljon suunnitella tällaisia tapahtumia! Onnea rakkaat! <3

1 kommentti: