torstai 17. toukokuuta 2012

Revenge is a dish...Best served cold!

Ahihihiii! Toissapäivänä postilaatikkoon oli ilmestynyt kauan odotettua postia :) Nimittäin......... Star Trek leffoja! Ikävä kyllä kaikki tilaamani eivät vielä saapuneet, mutta kaksi niistä! Tilasin siis play.comista neljä ensimmäistä ja vielä yhdennentoista Star Trek leffan - niin ja tosiaan BLU-RAYNA - kun maksoivat jonkun kympin kappaleelta. Pistin tilaukseen siis: The Motion Picture, The Wrath of Khan, The Search for Spock, The Voyage home, sekä vielä 2009 vuoden Star Trek leffa <3 Näistä siis toinen ja kolmas vasta saapui. Nyt enää pitäisi saaha Janne jonnekin että saisin näitä katsottua, se kun ei kummemmin näitä halua tiirailla :D 


Odotan kyllä innolla että saan tuon yhdennentoista tuonne elokuvahyllyyni! Jotenkin kaikki leffat on parempia kun niissä on jotain todella tuttuja näyttelijöitä. Tässähän on Chris Pine (James T.Kirk), Zachary Quinto (nuori Mr. Spock), Zoë Saldaña (Nyota Uhura), Winona Ryder (Amanda Grayson), sekä tietenkin Leonard Nimoy (Mr. Spock vanhana). Nämä kaikki ainakin itselleni tutumpia näyttelijöitä ja se tekeekin tästä leffasta aivan mahtavan! Ja onhan tässä vielä se mainio Kirkin ja Spockin taustatarina ,joka Kirkin kohdalla ainakin on jotenkin hulvaton :D Herra Pine sopii hyvin rooliinsa.


Tarkoituksena olisi saada levyhyllyyn kaikki Star Trek leffat, ja blu-rayna tietenkin, ja mahdollisesti myös ne sarjat. Sitten voidaan siirtyä Siskoni on noita ja Roswell -kausien keräilyyn! :D Löytäisi vaan näitä jostakin suomenkielisillä tekstityksillä. Kyllähän ne ilmankin ihan ookoosti tajuaa mutta sitten ärsyttää kun käytetään jotain sanoja mitä ei ole olemassakaan ja sitten menee koko jakson ymmärrys pilalle. 


Tilasin muuten Dermosililta vähän tuotteita ja pitäis varmaan sitäkin tilausta tulla tänne analysoimaan, sillä olen huomannut että jos ei tiedä millainen joku tuote on niin ei uskalla ostaa ennenkun on nähnyt jotain kokemuksia ja kommentteja siitä. Näin minä palvelen ihmiskuntaa :DD Nojoo mutta tässä vähän nörtimpi päivitys tälle päivää, koittakaa toipua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti