keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Plan A vs. Plan B

Ah, vapaapäivä! Ja silti heräsin jo kahdeksalta...? No, välillä näinkin. Aloitin heti aamuni kuuntelemalla hyviä ja uusia biisejä. Jotenkin ollut muutenkin hyväntuulinen aamu :) Ainoa asia mikä v*tuttaa on se, kun luulin että ylioppilasmerkonomin papereilla sais töitä edes kesäksi, mutta edes makkaramyyntityöstä ei ole kuulunut mitään... Ja aktiivinenkin olen ollut ja hakenut sataan työpaikkaan... eikä mitään... vaikka ensimmäistä kertaa haen töitä CV:n kera, jonka pitäisi vakuuttaa jo sillä sivun pituisella työkokemuslistalla. Masentavaa. Mutta tätä päivää se ei onnistu pilaamaan sillä mulla on jostain kumman syystä niin hyvä fiilis. 


Mutta tämän päivityksen taidan pyhittää aiheelle nimeltä musiikki! Monet hyvät bändit ovat musiikissaan kallistuneet pahasti massamusiikin suuntaan, mikä ei tietenkään ole millään muotoa hyvä asia. Onnistuin silti löytämään ihan hyviäkin uusia biisejä tällaisen virheen tehneiltä bändeiltä. Mainittakoon ensimmäisenä Simple plan, jolla on aina ollut hyvää musiikkia ja joka tässä lähivuosina on kallistunut pop/rock/punk tyylistä massan suuntaan. 


Joskus kuitenkin tuli radiosta Simple planin biisi nimeltä Summer paradise ja kun kuuntelin sitä kotona myöhemmin niin siitä välittyi jotenkin kiva fiilis, semmoinen iloinen ja rento fiilis. Vähän ehkä Jason Mraz tuli mieleen mutta oon aina tykänny mrazin biiseistä niin mikäs siinä. Mutta tykkään vieläkin sitä kuunnella, varsinkin näin kesän tullessa :) 

Tänään päätin sitten tsekkailla vähän enemmänkin Simple planin biisejä uusimmalta "Get your heart on!" -albumilta, jonka missasin tahallani täysin, koska haluan muistaa Simple planin hyvänä pop punk bändinä, enkä näin uskaltanut edes pahemmin kuunnella uusia biisejä. Bingo! Pian löytyi biisi nimeltä Astronaut, ja tätä kuunnellessa tuli vähän sama fiilis kun kuunnellessa "Still not getting any.." -albumin How could this happen to me -biisiä ja "No pads, no helmets... Just balls" -levyn Perfect -biisiä. Ja ne molemmat on sitä hyvää Simple plania ja mahtavia biisejä ja siksi pidin heti tästäkin :) 
Meni ny vähä Simple planiksi koko päivitys, mutta tänä aamuna tosiaan päätin kohdata pelkoni ja kuunnella näitä uusia biisejä. Ja löytyihän sieltä hyviäkin, mutta silti, vanhaa ei mikään voita :) Pistetään ny kuitenkin tähän loppuun vielä aiiiiivan ihana biisi ihanalta bändiltä! Tämä on uusi biisi uudelta levyltä. Tässä siis I have a right -biisi, Tuukka Temosen ohjaaman musiikkivideon kera, ja bändinä aina yhtä mahtava Sonata Arctica <3 Tää on vaan niiin hyvä biisi!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti