lauantai 12. toukokuuta 2012

It's cheaper without the ones in-between

Heräsin tänä aamuna puhelinsoittoon jossa kuulin aika ikäviä uutisia. Puukkonyrkkitappelua Helsingin suunnilla yms... mutta ei siitä sen enempää... Tässä kuitenkin lähes samantien kun olin noussut sängystä niin tuli Jannelle soitto hänen isältään joka kysyi lähdetäänkö sen kanssa Biltemaan. Niin sitä sitten puettiin vaatteet ja hypättiin pakun kyytiin ja lähdettiin shoppailemaan! :D 


Olen aina luullut Bilteman olevan joku "miesten liike" täynnä auto- ja moottoripyöräkamaa rakennustarvikkeiden kera, mutta löytäessäni kuvaston postilaatikosta joskus muutama viikko sitten, huomasin että siellähän on vaikka mitä. Jotenka siis ei paljoa suostutella tarvinnut saadakseen minut hyppäämään iloissani pakuun ja kohti Seinäjokea. 


Sieltähän sitten tarttuikin mukaan muutama tavara ja kyllä sinne vielä hyllyihin jäi sellaista mitä olisi vielä halunnut, mutta ei vaan raaskinut ostaa. Pakko kyllä sanoa että järkyttävän edullista sielä oli kaikki! Joku mikä normaalisti maksaa 20e saattoi siellä maksaa 5e. Ja silti ihan laadukkaalta tuntui tavarat. Noh, pitääpä tähän nyt pistää kuvien kera mitä sieltä lähti tämän tytön mukaan:


Tällainen söpö sininen jääpalamuotti (nyt kun meilläkin on pakastin!) josta saa tähden, sydämen ja rinkelin muotoisia jääpaloja! : D Silikoonia on tämä ja hintaa oli 1,19 €
Sitten oli pakko ostaa parturointisakset! Täytyy aina äidiltä hakea hiustenleikkuusalkku jos hiuksia haluaa leikellä itsekseen, tai hätätapauksessa tyytyä fiskarseihin mutta ei niillä hyvää jälkeä tule :D Siispä päätin tällaiset napata mukaan, koska maksoi VAIN 4,29 €! Oon näitä nähnyt joskus niin kovilla hinnoilla etten edes kehtaa sanoa, joten mahtava ostos!
Sitten, hohoho, ensi juhannusta ja nummirockia ajatellen ostettiin Jannen kanssa molemmille omat "Luhavet" :D Eli tuommoset retkiaterimet jossa lusikka, haarukka ja veitsi samassa :) Voivat olla ihan hyödyllisiä tuommosilla reissuilla. Hinta oli 3,99 €.
Ah ja voih! Minä "viherpeukalona" olen näitä jo kaipaillut kun, krhm, NÄITÄKIN saanut lainata äidiltä ylläripylläri, joten nyt kun halvalla sai niin ostin tuommoisen setin puutarhanhoitoa varten. Saa sitten palauttaa äidille takaisin lainatut välineet :D Tämä 3 kpl:n setti maksoi 2,99 €! Aika hyvä, koska näitä myydään YKSITTÄIN yleensä vähintään 5 eurolla.
Tulipas siellä törmättyä myös taidehyllyihin, jotka oli kyllä paremmin täytetty sillä tavaralla kun mikään muu paikka missä näitä myydään. Kyllä löytyi niin kaikkea mitä maalaamiseen tarvitaan ja niitäkin kaikkia vielä eri kokoisina ja -värisinä. Että Biltema is your friend jos haluat maalailla tauluja tms! Eli mukaan lähti 6 kpl öljyväriputkiloita, joiden yhteishinta oli 7,99 € :)
Ja sitten vielä viimeisenä eläinhyllyiltä nappasin mukaan tällaisen kalanruotokuvioisen kissanruokakipon! Pitihän sitä jotain lapsille ostaa ja meillä se yksi ruokakuppi oli niin ruma että päätin sitten tämmöisen ottaa mukaani, hintaan 1,29 €! <3
Että tämmöstä tänään! Kun päästiin Lapuan betonin kautta takaisin kotiin niin pistettiin grilli päälle ja alettiin paistamaan tuorejuustotäytteisiä herkkusienipekonijuttuja, makkaraa ja pihviä! Ikävä kyllä aurinko päätti mennä piiloon lopuksi päiväksi heti kun alettiin rillaamaan -.- Eli vähän meinas jo kylmäkin tulla.. Mutta nyt on massut täynnä ja vois jo avata illan ensimmäisen olusen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti