torstai 1. maaliskuuta 2012

The one with the nails

Tulee vähän päivistä jäljessä nämä mun päivitykset, mutta hihii kävin elämäni ensimmäistä kertaa hierojalla viime viikolla! Koskaan ei ole tullut mentyä vaikka kuinka olisi ollut sen tarpeessa, mutta tässä muutama viikko sitten hartiani ja niskani oli niin kipeinä, että pyysin vanhempien luona käydessäni isää hieromaan (Janne kun ei jaksa, kun kuulemma niin lujaa pitää aina hieroa :D). Isä sitten pian totesi että on kyllä niin jumissa että pitää hierojalle mennä. Sitten äiti osti mulle lahjakortin, jolla saa käydä 3 kertaa 45 minuutin hieronnassa! Jihuuuuuuuu! Seuraavan kerran menenkin sitten ensi viikolla :)

Lakkasin tuossa (taas muutama viikko sitten) leopardikynnet (tai ainakin yritin, tiedä sitten kuinka leopardikuviolta näyttivät) ja myöhemmin sen jälkeen taisin pikkuisessa humalassa lakata sellaiset myös Maralle ja Jossulle :D. Tiedä sitten kuinka hyvin ne onnistui kun humalassa olin enkä selvinpäin enää muistanut katsella millaista jälkeä tuli : DDDDD Mutta sainpahan ainakin testattua Oriflamelta tilaamaani mustaa koristelakkaa!

Huomenna olisi tarkoitus lähteä Raippaluotoon mökille Jannen, Ninan ja Samin kanssa. Monena viikonloppuna on jo pitänyt mennä mutta aina on tullut jotain, kuten 30 asteen pakkaset tai koirasta huolehtiminen vanhempien ollessa reissussa. Nyt kuitenkin reissun toteutus näyttäisi valoisalta, Tiiakin (Jannen sisko) lupautui tulemaan meille hoitamaan Hannibalia ja Dexteriä meidän ollessa pois :)

Tässä maalis-huhtikuussa pitäisi jossain välissä lähteä Helsinkiin. Tuossa mun viereisessä laatikossa odottaa Maran antama 50 euron lahjakortti MORTICIAAN! <3 Sitä sitten käyttämään ja samalla juhlimaan Maran uutta asuntoa! :) Samalla tulee sitten nähtyä kaikkia niitä ihania kavereita, joita ei ole pitkän välimatkan takia tullut nähtyä, sekä tietenkin vanhinta siskoani Niinaa <3 Tätä reissua sitten innolla odotellaan!
(Ja tähän loppuun vielä sen kunniaksi parin vuoden takainen kuva musta ja Susannasta Fireboxissa! :DDDD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti