torstai 15. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award

Täytyypä kerrankin tarttua tilaisuuteen kun blogini sai tunnustuksen, kiitokset groomerille (http://groomeri.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html) :)

Ja tässä siis homman nimi:

1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle

Jotenkin on sellainen tunne, että olen kertonut itsestäni jo niin paljon, tällainen avoin kirja kun satun olemaan suurimmilta osin, mutta täytyy varmaan sitten kertoa teille sellaisia asioita, joita ei ihan päälle päin näekään. Ei siis muutakun tervetuloa syvälle aivojeni sopukoihin....!

2. Faktat:

1. Olen hyvin bacteriofobinen. Tämä selittänee sen, miksi käteni ovat jatkuvasti kuivat, sillä pesen niitä jatkuvasti. Pelkään, että jos kosken ensin yhteen esineeseen, sitten ruokaan, niin ruokaani tarttuu pienen pieniä pöpöjä! Voin miltei nähdä ne bakteerit mitkä kuhisee yksittäisessä kaljatölkissä, jota on kuka tahansa voinut hipelöidä, ja sitten itse vielä juon siitä! Hullu ajatus, tottakai se tölkki pitää puhdistaa ennenkun antaa sen koskea suun limakalvoja!

2. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, sillä en ihan oikeasti vain millään erota unen mysteeristä maailmaa ankeasta todellisuudesta. Lievästi sanottuna hävettää, kun joskus selittää kavereille kuinka hienoa oli eilen helsingissä tai vaikkapa Espanjan lämmössä, ja sitten toiset huomauttelee, ettei ole mahdollista että olisin missään kauempana ollut... Näitä on kaikkia erilaisia mutta jää varmaan mysteeriksi että mikä tapahtuneista on totta ja mikä ei...

3. Monet pitävät minua outona, sillä television rakastajattarena voin katsoa leffan tai jonkun tv-sarjan jakson monta kertaa peräkkäisinä päivinä tai jopa useamman kerran täysin peräkanaa. Esim. hyvän Rillit huurussa jakson katson alusta loppuun ja sitten kun alkaa lopputekstit niin saatan kelata takaisin alkuun ja katsoa uudestaan..

4. Ihan oikeasti, en vain voi sille mitään, mutta tykkään opiskella! Tällä hetkellä en tiedä ketään kuka olisi sanonut tykkäävänsä enemmän opiskelusta kuin työnteosta, joten pakostakin tunnen oloni erilaiseksi. Aina nuorempana vihasin opettajia ja ylipäätään koulua, mutta nykyisin olen tällainen avaruus- ja matikkanörtti. Opiskeluinnokkuuteni takia käyn välillä huvin vuoksi eri kursseja Vaasan Ammattikorkeakoululla, sillä ne ovat oppilaille ilmaisia. Aivan, enhän minä siellä opiskele mutta eihän se ole este :D

5. Palataanpa hetkeksi aivojeni vinoista nurkista takaisin normaaliin elämään. Luvassa nimittäin faktoja lempijuomistani.. Parhaita alkoholijuomia ovat viinit (valkkari humalanjanoon, punaviini maisteluun juuston ja rypäleiden kera) ja tietysti olut. Alkoholittomista mainittakoon rakas kahvi ja RedBull (jota en lääkärin määräyksestä saa enää juoda...)

6. Olen innostunut ihan hassuista jutuista, kuten kutomisesta ja sienestämisestä! En tiedä, kai siinä on jotain sellaista, että pitää kokeilla asioita mitä ei ole ollut tapana harrastella. Tai sitten ihan tosissani alan astella portaita kohti vanhentumista (en väitä että olisin mikään vanha, mutta vanhenen päivä päivältä)

7. En tiedä kuinka moni maailmassa tätä harrastaa, sillä itse en tunne ainuttakaan.. Mutta suuri rakkauteni television lisäksi on JUUSTOPALLOT! Dieeteissä vaikeinta on luopuminen noista ihanista pikku palleroista.. <3 Mutta ei tässä vielä tullut se uutinen... Sillä tapananihan on siis syödä juustopalloja HAARUKALLA kulhosta! Ihan vain sen takia että haluan dipata niitä sotkematta sormiani kermaviiliin/kermaviiliä sormiini. Janne pitää mua siinä mielessä ihan hupsuna.

Noniin! Siinä oli 7 faktaa minusta, näköjään vähän pidemmin selitettynä.. Nyt olisi siis aika lahjoittaa tämä tunnustus teille muillekin, mutta ennen sitä haluan mainita, että en sitten niin tarkasti aina tiedä onko joku jo tehnyt oman tunnustuksensa, joten elekää ottako nokkiinne!

3. Haastan seuraavat blogit:

Olemisen sietämätön keveys
Vapautus
Mustaa pitsiä
Moon shaped little box
Evil fate eternity
Nora's never never land
Infected

Noniin nuo saavat luvan riittää, sillä tosi moni on jo oman tunnustuksensa tehnyt! :)
6 kommenttia:

 1. Sä oot tullu vanhaksi selvästi! ps. mäki rakastan juustopalloja:--D

  VastaaPoista
 2. Hmm, kaipa mie tän teen, toista kertaa kehtaa kieltäytyä enää! Kiitos haasteesta! ;D

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne blogiisi ensimmäistä kertaa ja melkoisen sattumalta, mutta ajattelin vain sanoa, että mukava huomata noita huvikseen opiskelijoita olevan enemmän! Jos olen vaikka mennyt yliopistolle vahingossa väärään aikaan, olen saattanut vain mennä kuuntelemaan jotakin luentoa, tietojenkäsittelyä viimeksi ja onpa aluepolitiikan luennollakin käyty. :D Ja avaruusnörttiys, mikäpä sen parempaa.

  VastaaPoista
 4. Olkaapa hyvä vain kaikki :) Ja mirva, juustopallot on niin parhaita! Jokku ei ymmärrä miks niistä niin kovaa tykkään mut ne vaan on! :D

  Horrors, kiva huomata etten ole ainut joka tykkää huvikseen opiskella! En oikein tunne ketään kuka ylipäätään opiskelusta tykkäisi joten hauska huomata että meitä on muitakiN! :D

  VastaaPoista