sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Cabin fever anomaly

Nyt on palattu Raippaluodon kauniista, suomenruotsalaisista maisemista takaisin arkeen ankeaan. Oli ihan hauska reissu, vaikka olisi siellä voinut päivän pari enemmänkin olla, muttakun työt. Perjantaina siis mentiin ja mökkihöperöityminen alkoi niinkin suloisissa merkeissä, kun Nina löysi lavuaarista joidenkin vatien alta superpienen otuksen, joka joskus ehkä eli. Muistutti vähän hiirtä mutta muutama kertaa pienempi ja nokkakin näytti olevan pidempi... yök!


Siinä sitten aloitettiin ilta tietysti alkoholin voimin, vähän kaljaa ja sitten valkoviinin pariin. Pelailtiin siinä Aliasta ja paisteltiin makkaraa takan ääressä. Juteltiin niitä näitä ja suunniteltiin aurinkolomaa. Ilta oli mukava, mutta sitten jossain välissä menin sänkyyn makaamaan ja tietysti sitten nukahdin siihen, vaikka olisin halunnut pysyä hereillä. Kuulemma vielä puhuskelin unissani siinä jotain hienoa ja eipä aikaakaan kun Janneenkin iski väsymys ja tuli siihen viereen nukkumaan.

S
euraava päivä menikin mielenkiintoisesti, sillä tottakai krapula oli suuri (paitsi itselläni se ei ollut ihmeempi, mutta muilla oli). Nina nukkui melkein puolet päivästä ja minä, Janne ja Sami, Compassin ahvenfileiden täyttäminä, vietimme koko päivän lähes vegetatiivisessa tilassa leffoja katsellen. Tuli siinä katsottua Fight Club (pirun hyvä), Wedding Singer, Ali G ja joku Million dollar baby, sitten muiden nukahtaessa katsottiin Jannen kanssa vielä E.T. Eipä tuona lauantaina sitten paljon muuta tehtykään, kun kaikilla särki päätä tai hammasta tai oli muuten vaan laiska olo :D

Tänään siis jouduttiin lähtemään kotiin. Johanna ja Tero oli koko viikonlopun meidän kämpillä kissojen seurana, ja Tiiakin kävi niitä välillä katselemassa. Ennen lähtöä kuitenkin käytiin Compassissa hakemassa "aamupalaa" ja Nina ja Sami kävi saunassa. Ihan mukava reissu siis oli, vaikka vähän harmitti se lauantain väsymys ja muiden huonot olot ettei ehtinyt viettää päivää paremmin. Ja näin talvena kun on pimeää niin ei paljon pihallakaan tullut oltua, mutta enpä silti voi moittia kun hyvässä seurassa saa olla kaukana todellisuudesta :)


1 kommentti:

  1. Hei!! Blogissani on sinulle tunnustus :)
    http://groomeri.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

    VastaaPoista