perjantai 16. joulukuuta 2011

Gaudeamus Igitur

 Gaudeamus igitur juvenes dum sumus.... Vielä 11 päivän jälkeenkin tuo laulu soi päässä kun sitä niin antaumuksella valkolakki päässä lauloi suurelle yleisölle kaikkien muidenkin ylioppineiden kanssa. Yo-juhlat tuli siis pidettyä ja oli kyllä tupa täynnä porukkaa ihan klo 23 asti ja olihan se hauskan näköistä kun sai tuoleja ettiä ihmisille kun tuolla kylmyydessäkään ei voi pihalla hengailla :D Ja sitä edellisessä blogitekstissä mainitsemaani Key Lime -piirasta tuli tehtyä muutama kappale sinne juhliin, ja vastoin odotuksiani kaikki meni kaupan ja paljon kehuja sai kuulla koko illan! :) Ja kyllä oli jalat kipeänä kun vihdoin sai istahtaa ja repiä korsetin päältä ja vaihtaa ylle monta kokoa liian ison Slipknot -hupparin ja maastokollarit.

Näiden juhlien jälkeen oli aika keskittyä tulevaan muuttoon. Tarkoituksena oli muuttaa 15. päivä, mutta vain parin päivän sisään yo-juhlistani päätettiin, että ei malteta enää odottaa. Näimpä soitimme isännöitsijälle ja vinguimme josko voisimme muuttaa jo viikonlopun aikana (9.-11. päivä) ja tämähän sopi ihan hyvin. Lisäksi Jannella olisi seuraava maanantai ja tiistai vapaana, joten ajattelimme että sen vapaapäivät voisi käyttää muuttoon. Haimme siis avaimet ja allekirjoitimme paperit perjantaina 9. päivä joulukuuta, mutta edellisen kämpän ei täytyisi olla kun vasta 15. päivä tyhjänä, eli aikaa oli.

Nyt on edellisen kämpän avaimet palautettu ja kaikki tavarat uudessa kämpässä. Eilen vielä isä toi töistä tullessaan tiskikoneen meille tänne, jonka eilen kävin vaasassa varaamassa itselleni. Ei siis enää tarvitse tiskistä huolehtia, muutamaa paistinpannua ja kasaria lukuunottamatta! Tänään vielä noudetaan vanhempieni luota tietokonepöytä ja levyhylly vanhasta huoneestani. Tupareita vietetään huomenna ihanien kavereiden kanssa <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti