tiistai 22. marraskuuta 2011

I am invincible, I am woman

Taas yksi mukava paketti Oriflamelta saatu. Tilasin taas uutta tavaraa huonokuntoisen ihoni avuksi. Tässä siis pitää taas esitellä uusin tilaukseni...

Ensimmäisen kerran kun kuulin Nature Secretsin Mustikka&Auringonkukka -shampoosta, päätin että tuota minä hankin. Kuitenkin vasta nyt sain tilattua sitä. Ensimmäisenä rakastuin tuoksuun, mutta myöhemmin luin että se on värjätyille hiuksille tarkoitettua, joten tietysti se piti sitten ostaa. Sen lisäksi ostin vielä hoitoaineen. Tuoksuu aivan ihanalta!!! Ja mikä mukavinta, se ihanan ihana tuoksu jää hiuksiin pidemmäksikin aikaa. Nyt on saanut haistella hiuksia sitten jatkuvasti! Homma toimii ja hintaa oli 2,90 €/pullo!Sitten tietysti piti hommata jotain kuivan naamani avuksi! Löysin sitten kuvastoa selaillessa tällaista Pure naturen Luomuomena ja Kaura -kasvovoidetta. Luomulaatuinen omena ja kaura suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle. Ajattelin tämän olevan hyvä ostos näin talven lähestyessä, sillä tämä suojaa myös pakkaselta. Ja en olisi kyllä uskonut omenasta ja kaurasta, mutta ihmeen hyvälle tuoksui rasva! Tälle tuli hintaa 6,90 €!Joskus haistelin kuvaston tuoksunäytteitä ja aivan rakastuin Silk Beautyn hyväntuoksuisiin tuotteisiin. Olin kuitenkin juuri ostanut deodorantteja ja kokovartalorasvoja, joten en vielä tilannut tätä, mutta nyt kun alkaa deodorantti vähentyä niin päätin sitten tilata Silk beautyn deodoranttia. Ja taas tämäkin tuote niiin hyvän tuoksuista! Lisäksi tuoksu kestää kauan eikä tarvi lisäillä päivän mittaan. Ei se vaatteitakaan ole näyttänyt tahraavan eikä kainalon ihoa ärsyttävän. Tämä sisältää kosteuttavaa silkkiproteiinia ja suojaavaa orkideauutetta, mikä tekee tuotteesta niin hyvän. Tämä hyväntuoksuinen ilo maksoi 4,90 €.


Siinä oli uusin paketti. Kumma juttu ettei mistään tuolta tilaamastani tuotteesta ole vielä ollut valittamista. Luulen syyn piilevän siinä, että näitä luonnollisiin aktiiviaineisiin perustuvia tuotteita ei ole testattu eläimillä ja niiden tuotannossa on muutenkin huolehdittu ympäristön hyvinvoinnista. Näillä periaatteilla saadaan kyllä hyvät tuotteet aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti