torstai 3. marraskuuta 2011

Celebrating the birth

Nyt onkin aika palata kertomaan hyvin onnistuneista syntymäpäivistä! Aivan mahtava ilta oli! Melkein kaikki oli pukeutuneet naamiaisasuihin kuten oli tarkoituskin. En tiedä muista, mutta itselläni oli aivan mahtavaa! Sinä iltana tuli laulettua jopa singstarillakin, sääli niitä jotka ääntäni joutuivat kuulemaan :D Loppuillasta lähdimme käymään paikallisessa pubissa pelaamassa bilistä ja juomassa. Siellä Sanna ja Marianne ostivat mulle jonkun kivan drinkin. Koko iltana ei mennyt rahaa omasta kukkarosta, mikä vähän harmitti, mutta ihmiset halusivat välttämättä tarjoilla taksikyytejä sun muita kun kerta meillä oli synttärit. Halusin tehdä krapula-aamustakin samantyylisen kuin silloin ennen muinoin kun vietin parhaan krapula-aamun bileiden jälkeen. Silloin paistettiin Mariannen kanssa makkaraa ja kuunneltiin kun Henkka duppas Maa aikojen alussa VHS:iä :D Niimpä siis olin varautunut ostamalla makkarapaketin, joka tyhjennettiin sitten aamulla. Tällä kertaa tosin katsottiin Halloween -elokuvaa.

Jannen oli tarkoitus olla kauhuklovni. Idea lähti elokuvasta "SE" ja kävimme hommaamassa kaikki tarvikkeet sitä varten. Itse juhlapäivänä sitten alkaessani maalaamaan Jannen kasvoja hän päättikin, että saisin maalata hänelle sittenkin Jokerin naaman. Niimpä siis tein. Kuvasta näkee, millaiset niistä loppujen lopuksi tuli. Itseni oli tarkoitus olla pelkkä kissa, mutta löytäessäni ihanan mustapinkin mekon liikkeestä, tajusin asuni olevan enemmänkin Tokyo Mew Mew. Siispä siis olin se... ilmeisesti :D Kuvasta ei mekkoa pahemmin näe, mutta se oli musta pinkki mekko, jossa oli pinkki puuhka helmassa ja lisäksi päässäni oli mekkoon sopivat korvat, joissa oli myös pinkkiä. Mekon alla tietysti verkkosukkikset.


Lahjat oli aivan mahtavat! Sain niin kaikennäköistä ihanaa ja tuli tärkeä olo kun joistain huomasi että on nähty vaivaa lahjan eteen. Itse pyrin aina siihen muiden lahjojen kanssa, mutta ikävä kyllä en ikinä meinaa keksiä mitä kukakin oikeasti haluaa. Itse kun näytän niin avoimesti mistä pidän. Mutta nyt lahjojen kimppuun, haluan esitellä ne teille kaikille täällä!

Aloitan vanhempien lahjoista. Olin kauan jo toivonut saavani ostoskanavalla mainostettavan H20 mop x5:n. Kämpässämme ei ole moppia ja jouduimme aina lainaamaan sellaista poikaystäväni äidiltä, joka asui vielä jokin aika sitten naapuritalossa. Ja lisäksi tällä mopilla ei pystynyt vain moppaamaan, vaan se oli paljon muutakin. Tällä pystyy mopata lattioita ja mattoja ja sen saa käsihöyryttimeksi, jolla voi putsata tasoja, lavuaareja ja muita. Käsisuuttimeen saa harjapään, jolla saa hinkattua mm. kylpyhuoneen kaakeleiden saumoja (jotka täällä ovat olleet sotkuisia jo ennen kun tähän muutettiin). Lisäksi tuolla ihmeellisellä laitteella voi silittää vaatteita ja tappaa pölypunkit sängystä peitoista ja tyynyistä, sekä vielä pestä ikkunat. Ainiin, H2O mop x5 muuttuu myös jopa pölyhuiskaksi! No, sillä voi siis putsata koko talon. Ihanaa!


Seuraavana rakkaiden siskojeni lahjat. He päättivät myös toteuttaa suuren haaveeni ja ostivat minulle Rillit Huurussa -sarjan ensimmäisen tuotantokauden jota olen toivonut jo niin kauan ja jota en ikinä löytänyt mistään kaupasta, että päätin jo luopua toivosta. Nyt kuitenkin sain tuon ihanuuden itselleni! Lisäksi he hankkivat minulle sellaisen lättypannun, tai miksi niitä nyt kutsutaankaan :D Ensimmäisenä ajattelin kokeilla saako sillä tehtyä kananmunalättyjä, olisi kiva tehdä täysin tasainen kananmunalätty! Lahjaan sisältyi vielä elokuvalippu, mikä oli hyvä sillä olimme jo kauan puhuneet jannen kanssa menevämme leffaan.


Aika mennä kavereiden lahjoihin. Jos vaikka ensimmäisenä esittelisin Mariannen lahjan. Häneltä sain siis aivan iiihanan ja niin oman tyyliseni pussilakanan. Kuvioina siis virtapiirit! :)
Lisäksi sain söpön muumisetin, jossa on mm. muumikaulin ja muumi-piparimuotteja!
Olen vähä aika sitten tajunnut haluavani lahjakortteja lahjaksi. Jotenkin jännästi sekin toive toteutui, sillä sain tänä vuonna kaksi sellaista! Toista en lahjan antajan pyynnöstä kerro, mutta toinen lahjakortti on Rockjetiin, myymälään jossa itsekin olen ollut töissä ja joka on ainoa lähellä oleva kauppa jossa myydään omani tyylisiä vaatteita. Tämän lahjan sain Susannalta ja Patrikilta ^^. He antoivat myös Jannelle pullon Devil's Rockia, joka on Jannen yksi lempparivalkoviineistä.


Ninalta ja Samilta sain kans kivan lahjan. Nina oli leiponut valkosuklaamuffineita, jotka oli tooosi hyviä. Niitä oli tuossa kuvassa näkyvässä purkissa. Lisäksi sain heiltä tuommoisen paketin, jonka sisällä oli monta pientä pulloa jonkinlaista Feigen Likör juttua, en ole aiemmin kuullutkaan niin en tiedä millaista se on, mutta ilmeisesti ulkomailta hommattua :)


Sanna oli myös tehnyt itse lahjansa. Hänhän on vaatetusalan artesaani (meniköhän oikein tuo titteli?) ja tykkää siis paljon tehdä kaikkea itse (kuten synttäreillä päällään olevan korsetin!) ja oli siis tehnyt minulle kuvassa näkyvän mustan pussukan, jossa on Punisher -pääkallo!! Pussukan sisällä oli kortti ja maukas suklaalevy!Lopuksi sain Tiinalta ja Ramilta tällaisen söpön, Halloweeniin sopivan pussukan hyviä suklaapalloja, joiden paperit oli tehty kurpitsan näköisiksi! :D Ne oli hauskoja, ja tosi hyviä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti