tiistai 25. lokakuuta 2011

Yesterday, Today, Tomorrow.

Nyt oon iloinen, sillä sain eilen sähköpostiviestiä alustavista yo-kirjoitusten arvosanoista. Nyt se on varmaa, mä saan lakin! Mahtavinta tässä oli se, että sain matikasta paremman arvosanan kun äidinkielestä :D Ei siis tarvi enää murehtia, juhlat tulee varmasti itsenäisyyspäivän aatoksi. Samalla juhlistetaan sitä merkonomiksi valmistumista, sillä en sitä keväällä halunnut erikseen juhlistaa. Tuo sähköposti takasi hyvän mielen koko loppupäiväksi :)

Tänään oli Dexterin ensimmäinen käynti eläinlääkärillä. Helposti meni poika kantokoppaan kun on siellä nukkunutkin aina välillä siitä elisestä asti kun se koppa tänne tuotiin. Tässä oli nyt muutaman päivän ajan näkynyt sen silmässä punoitusta ja himmeitä kohtia, jonka takia se sitten sinne eläinlääkäriin vietiin. Siellä ollessa tajuttiin että hetkinen eihän näitä ole rokotettukaan ja siinä samalla lääkäri sitten rokottikin tämän pienokaisen. Ja ihmeen kiltisti ja rauhassa oli kissa pöydällä vaikka yleensä vain riehuu ja rikkoo tavaroita. Varattiin siinä samassa aika Hannibalillekin tiistaiksi, että saadaan sekin rokotettua. Kuukauden päästä pojat ovatkin jo siinä iässä että saavat menettää vehkeensä, AUTS!

Huhhuh, jännittää lauantai. Silloin koittaa syntymäpäiväni, jannella se on jo perjantaina. Pidämme yhteissynttärit tottakai ja halloweenia juhlistetaan siinä samassa. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistujien tulee pukeutua joksikin. Itse meinasin pukeutua kissaksi, mutta asuni löydettyä tajusin olevani enemmän Tokyo Mew Mew :D Jannen asu taas tulee kunnioittamaan Stephen Kingiä :) Tulee olemaan mahtavat synttärit mahtavalla porukalla, ja mahtavalla tunnelmalla ;) Sitä odotellessa...

2 kommenttia:

  1. :D Ihana kissan nimi.

    Onnea lakista ja kaikista valmistumisista ja hyvästä saavutuksesta muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Hihih eikö vain :D Ja kiitos paljon! :)

    VastaaPoista