perjantai 14. lokakuuta 2011

Twice upon a beauty time...

Hihhii taas yksi mukava paketti Oriflamelta saapunut viime viikolla ja nyt aika päivitellä taas siitäkin : ). Tälläkin kertaa oli paketissa kivoja ja tarpeellisia tuotteita. Aika siis käydä taas niitä läpi, sillä tyytyväisyyteni näihinkin tuotteisiin on huipussaan!


Ensimmäisenä esittelyssä on tämän paketin paras tuote, Giordani Gold Adaptive Foundation –meikkivoide. En usko osaavani käyttää enää kaupan meikkivoiteita, sillä tämä löi minut aivan ällikällä. Tämän kyseisen meikkivoiteen tarkoituksena on jäljitellä ihon omaa sävyä ja mukautua siihen. Siinä varmasti syy siihen, miksi tämä meikkivoide on niin täydellinen. Tasainen ja luonnollinen iho, joka ei näytä siltä että olisi kauhea meikkikerros naamassa. Lisäksi antaa ihon hengittää ja sen tuntee kyllä kasvoilla. Vaikka en itse luonnollisesti muuten meikkaakaan esim. silmiä yms., niin kyllä meikkivoiteesta tykkään kun on omien kasvojen näköinen : ) Tässä pysytään! Tämä ihanuus maksoi 17,90 € mikä on aika pieni hinta laatuun nähden.


Seuraavaksi vuorossa Very me –sarjan No Time for Shine –kivipuuteri, jonka salaisuus piilee siinä, että se imee ihosta talia ja pitää täten ihon mattaisena. Hyvä puuteri ihmiselle, jonka naama kiiltää niin että siitä voisi peilata. Itselläni ei naama niin kiillä, mutta puuteri on silti hyvä ollut. Kivan mattainen pinta kasvoilla ja lisäksi tuo peittää vielä pikkuisia näppyjäkin jos niitä jossain sattuu olemaan : ) Ja tämän hinta oli siis 5,90 €.


Ja tottahan suosimani Maybellinen Colossal Volum’ Expressin loputtua tarvitsin uuden ripsivärin ja päätin kokeilla Oriflamen edullista Very Me Fat Lash –ripsiväriä, jonka XL –harja tekee ripsistä erottuvat ja muhkeat. Yleensä nämä ”kovaharjaiset” ripsivärit eivät ole toimineet minun ripsillä mutta tämä on jotenkin kummallisesti onnistunut tehtävässään todella hyvin. Siitä olen yllättynyt ja siksi ollut kovin tyytyväinen tuotteeseen. Tämän hintahan oli ostaessani vain 3,90 € eli toooosi edullinen.

Myyntikonsulttina sitä tahtoo ja täytyykin kokeilla itse tuotteita, että osaa niistä ihmisille kertoa, ja mm. kokeilunhalusta tämä seuraavakin tuote minulle tuli. Tapahtuneeseen liittyy myös pieni ”päällekkäintilaus”, jonka seurauksena otin palautuksen sijasta toisen asiakkaan tilaamasta tuotteesta omaan käyttöön : ) Kyseessä on siis Nature Secretsin (jolla on ehkä parhaat suihkutuotteet Oriflamella omasta mielestäni) Nokkonen & Sitruuna shampoo rasvoittuville hiuksille. Tämä aivan ihanan tuoksuinen shampoo kyllä hoitaa tehtävänsä kuten pitää. Kun olisin tämän tuotteen päätymisestä itselleni tiennyt niin olisin tilannut hoitoaineenkin, sillä silloin olisin kunnolla nähnyt kuinka nämä toimivat. Mutta kun erimerkkistä hoitoainetta joutuu nyt käyttämään niin ei tämän vaikutuksia täydellisesti näe, mutta eipä ainakaan ole kyllä tukka rasvoittunut enää että sekin jo todistaa jotain : ) Tämä shampoo tuli maksamaan 3,50 €


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelyssä on Oriflame Beauty Vedenkestävän silmämeikin poistoaine. Tätä onkin jo kaivattu! Kauan aikaa olen tyytynyt kaupan meikinpoistoliinoihin, jotka eivät vedenkestävää meikkiä poista, sekä rypsiöljyyn jonka kanssa sotkiessa on vedenkestävää meikkiä yrittänyt poistaa seurauksena hetkellinen silmissä sumeneminen öljyn joutuessa silmiin :D Tämä meikinpoistoaine kuitenkin pelasti sotkut. Poistaa kaikennäköiset meikit täydellisesti eikä vaadi kovaa hankaamista (mikä taas aiheuttaa ryppyjä!) ja maksoi vaivaiset 7,90 € : )


Tällainen paketti tällä kertaa! Muistutan vielä että jos joku on kiinnostunut tienaamaan konsulttina tai tilaamaan tuotteita niin saa ottaa yhteyttä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti