keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Once upon a beauty time...

Jippijaijee eilen tuli Oriflamen tilaus! Olen siis tosiaan Oriflamella myyntikonsulttina ja eilen saapui iso paketti tavaraa niin itselle kuin monille tutuillekin. Sain mukana paljon ilmaista oriflame tuotteita, mm. aurinkopuuteria, huulirasvaa, kasvonaamiota yms yms yms. Lisäksi sain kivan Oriflame olkalaukun, meikkipussin ja paljon tuotenäytteitä.

Saatuani lajiteltua muiden tilaukset omiin pusseihin, päätin tietysti alkaa heti testaamaan omia tuotteitani. AAAA! Tekisi mieli kiljua, sillä olen niin onnellinen tilauksestani. Kaikki tuotteet niin täydellisiä että iloitsen joka hetki sitä että ryhdyin konsultiksi oriflamelle!

Tilasin itse siis Mustikka & Laventeli kasvovettä, joka tuoksuu paremmalle kuin mikään muu asia maailmassa voisi ikinä tuoksua! Lisäksi kasvojen puhdistuksen lisäksi se tekee kasvon ihosta niin sileän ja pehmoisen että olin yllättynyt, sillä muut kasvoveteni eivät ole niin tehneet.


Ostin myös Milk & Honey käsi- ja vartalorasvaa. Kun sitä levitti iholle, se jäi heti sellaiseksi ettei se tahmannut ja kädet oli niin silkkiset vauvanpeput että ei tarvitse enää ikinä valitella kuivista käsistä kun tuota rasvaa ostin!


Sitten ostin Minttu & Vadelma deodoranttia, joka on ensinnäkin todella virkistävää ja se ihana tuoksu kestää tosi kauan! Ei ole kainalot hikoillut sitten yhtään sitä aloitettuani käyttämään! Ei tarvitse kuin hipaista sillä kainaloa niin se pysyy tuoksuvana ja hiettömänä koko päivän.


Viimeisenä tilasin sitten vielä antiperspiroivaa jalkavoidetta. Jalat tuoksuu ihanan raikkaalle koko päivän, samalla kun jalat tulevat pehmeämmiksikin! Olenkin jo kauan haaveillut jostain jalkavoiteesta sillä normaalirasva ei tunnu sinne sopivan yhtä hyvin. Tuolla aineella saa samalla raikkaan ja hyväntuoksuisen olon jalkoihin :)


Allaolevassa kuvassa näkyy tilaamiani Oriflame tuotteita, joita kyllä suosittelen kaikille! Kuvassa näkyy Pink Grapefruit & Ginkgo kiinteyttävä vartalovoide, Smoky Eyes -luomiväripaletti, musta rajaustussi jolla ei muuten tule sotkettua (!), ihanan punainen huulisävyte (joka ei muuten näytä huulipunalta vaan huulen omalta väriltä), tuo ilmaiseksi saamani musta meikkilaukku, Milk & Honey vartalovoide, Blueberry & Lavender -kasvovesi, Antiperspiroiva jalkavoide, ilmaiseksi saamani kasvonaamio sekä Minttu & Vadelma -deodorantti.


Oma Oriflame ryhmäni kaipaa muuten jäseniä, että jos joku - kuka tahansa - on kiinnostunut lisätienestistä niin ottakaa yhteyttä esim. sähköpostilla antero.92@gmail.com niin voin kertoa asiasta lisää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti