perjantai 4. maaliskuuta 2011

so sex and the city!

Tänään oltiin Jannen kanssa Vaasassa käymässä vähän kaupoissa. Ensimmäisenä käytiin Rockjetissa katsomassa Jannelle vähän lävistyskoruja. Samalla pengastin itsekin jos löytyisi jotain johon rahat riittäisi. Sattumalta sitten törmäsin eräisiin polvisukkiin, joita olin ihastellut jo siellä töissä ollessani viime kesänä. Kyseessä ovat siis nuo todella söpöt tähtipolvisukat, jotka näkyvät vasemmalla :D Sieltä sitten siirryimme urheiluliikkeitä penkomaan löytääksemme Jannelle mailateippejä ja jääkiekkoja. Siinä sitten pyörittiin jonkin aikaa, kunnes päätimme vatsat kurnien suunnata matkamme kohti kotia. Päätimme kuitenkin matkan varrella pysähtyä Laihialla halpa-hallissa, josta sai sitten ostettua kaiken maailman lasi- ja ikkunanpesuaineet sun muut. AINIIN! Ja Janne osti sieltä mulle sellaisen Viivi & Wagner -avaimenperän, jossa lukee "Anna pomottaa" (mitä en kyllä voi käydä niin kieltämään!) :DDDD Tämän jälkeen ajoimme Tervajoen Nesteen Rolssiin syömään. Sitten vain ajoimme kotiin, josta janne lähti tuli perseen alla jäälle kokeilemaan uusia teippejään ja kiekkojaan :DD Sitten kun hän sieltä viimein saapui kotiin ja oli sitten vielä kokeillut miljoona kertaa lävistyskorujaan, lähdimme minun kotiin katsomaan siskoani. Iltaa tuli meidän kanssa viettämään vielä Sanna ja Marianne! Katsoimme Sinkkuelämää 2 leffan, jota en vielä ollut nähnyt! Oli tosi kivaa ja leffa oli superhyvä! :D Nyt sitten kello onkin neljä yöllä kun tätä kirjoitan ja taustalla pyörii Frendien 6 tuotantokausi ja vieressä istuu Janne syöden pistaasipähkinöitä :D

Ennen kun sanon hyvää yötä, pitää vielä pistää kuva kengistä jotka löysin kirpparilta! Olin penkonut seinäjoen kirpparit kaikki läpi, mutta mitään ei löytynyt. Tässä kuitenkin yksi päivä kävin läpi isonkyrön kirppareita ja BINGO! Löysin viidellä eurolla juuri sopivan kokoiset ja hyväntuntuiset kengät! :) Yksinkertaiset, mutta ihanat :)


2 kommenttia:

  1. Välillä tuntuu kyllä että seinäjoen kirppareilla ei ole mitään, ja sitten välillä saisi selkä vääränä kantaa kamaa kotia, ja juu uusi lukija tässä :)

    VastaaPoista
  2. Juurikin näin! :D Ja kiva, uudet lukijat aina tervetulleita :)

    VastaaPoista