maanantai 15. marraskuuta 2010

No money but still funny!

Hehheeh! Viikonloppu oli kiva, vaikka rahatilanne oli todella surkea! Oikeesti, ostin viimeisillä roposillani isille suklaalevyn, et olis ees jotai vietävää sille :D Mutta, aloitetaan perjantaista...
Eli, perjantaina yksi ihanimmista ihmisistä, Marianne, tuli viettämään iltaa minun ja Jannen kanssa. Avasin synttäripäivälahjaksi saamani valkkaripullon (eli halpa ryyppyilta ;)). Ilta oli hauska, telkkarista tuli jopa American Pie 2, mikä aina piristää päivää kuin päivää :D Siinä sitä sitten juotiin ja juteltiin ja katottiin telkkaria, sekä etittiin cybershopin, backstreetin ja suzy vanderbylian sivuilta hienoja vaatteita :) Se oli kiva ilta ^^.
   Lauantaina Jannen isoveli tuli Isoonkyröön. Joimme pari kaljaa (joita ei niitäkään tarvinnut ite maksaa!) ja päädyimme katsomaan Coyote Uglya :D Se on aina vaan superhyvä leffa. No, Jannehan nukahti puolessa välissä leffaa, ja loppua kohden meillä kahdella muullakin alkoi silmäluomet painua kiinni. Leffan jälkeen painuimmekin sitten nukkumaan.
TOTORO -kakku!
   Sitten koitti sunnuntai, isänpäivä! Menin kotiin, jossa odotti juhla-astioilla katettu pöytä. Kohta alettiin siis syömään oikein hieno ateria, koko perhe ja lisäksi vielä Pia, joka oli tullut Torniosta asti kylään. Myöhemmin joimme kakkukahvit ja hihhihhihhiiii arvatkaapa mitä! Niina (vanhin siskoni) oli leiponut myöhäisen synttärikakun mulle! Se halusi tehdä Pohjanmaalle tultuaan erään tietyn kakun, TOTORO -kakun! Mä niin tykkäsin siitä, se oli tosi hieno (kuten kuvasta näkyy)! Ja kaiken lisäksi se oli tosi hyvää! Toi ei nimittäin oo marsipaania toi kuorrutus, se on smurffi -vaahtokarkeista tehty. Naminam!
 Viikonloppu oli siis mukava, vaikka rahaa ei ollutkaan. Tuli katottua kaiken edellämainitun lisäksi vielä monta jaksoa Dexteriä :D Nyt vain odotellaan innolla, että tulee 26. päivä, jolloin lähdetään Mariannen ja Jannen kanssa Helsinkiin viettämään Mariannen synttäreitä! Samalla käydään sEXHIBITION messuilla, mikäli rahaa riittää sisäänpääsyyn :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti