tiistai 2. marraskuuta 2010

My legion

Jeij! Nyt sain vihdoinki hoidettuu kutsut alta. Me poikaystäväni kanssa vietämme yhteiset synttärijuhlat kun peräkkäisinä päivinä täytimme vuosia (neljän vuoden ikäerolla). Niitä on kyllä niin puitu niitä juhlia et miten ne vietetää ja missä. Mulla olis ollu siinä 6. päivä marraskuuta Gootti.net -miitti Vaasas, jota mä niiiiiiin odotin, mutta sitten kävikin näin, että se sattuu olemaan ainoa päivä kun saisin talon käyttöön synttärijuhlintaa varten. Monen raivokkaan päiviä kestävän pohdinnan jälkeen päädyin siihen tulokseen, että ei ole vaihtoehtoja. Synttärit tai miitti. Kas kun tämä miittikin olisi ollut vasta kuudelta illalla, kun jotkut ovat töissä sinä päivänä. Nyt on sitten taas uudet ongelmat vuorossa. Kaikki kutsutut eivät nimittäin ole täysi-ikäisiä vielä, joten varmasti tulee siitäkin vaikka mitä marinaa kun kaikki eivät pääse jatkoille baariin. Sanokaa mitä sanotte, minä aion mennä baariin kun sinne kerrankin laillisesti pääsen! Nyt täytyy enää siivota arvotavarat (eli kaikki talon kalusteet ja koristeet??) piiloon, ettei niitä kukaan riko! Saa nähdä miten sitten käy.

Minä ja Janne <3 (sen piti saaha testata yhen kaverin egolaseja :D)

Tänään lähden töistä junalla Seinäjoelle infoon, jossa ilmoittaudun samalla kevään yo-kirjoituksiin! En vaa yhtää tiiä kirjotanko matikan, vai enkun ja äikän. Enkun ja äikän kirjotan yhtä aikaa ja matikan erikseen, mutta en sit tiiä kuinka päin, syksyllä vai keväällä..? Pitää keksiä se ennen neljää. 

Tarvitsisin muuten niiin semmosia karvasäärystimiä, joko mustia tai mustasinisiä :( En vaa löydä semmosii täydellisii mistää, eikä kangaskaupoissakaa myydä ku punasta karvaa >:( näin talven tullessa ne olis nii perfect mut iäääääh!

Niiku tommoset <3

4 kommenttia:

 1. Minäkin etsin mustia karvasäärystimiä, tai pikemminkin karvakangasta niihin, jotta voisin tehdä ne, mutta paikallinen kangaskauppa ei tarjoa muuta kuin sinistä pitkääkarvaa.

  VastaaPoista
 2. no mä en taas ole löytäny edes sitä sinistä :O kyllä tosi huonosti löytyy niitä kankaita :( sit ku en löydä mitää suomalaista yritystä joka myis noita valmiina >:( turhauttavaaa

  VastaaPoista
 3. eikö vaasan siin kangaskaupas rockjetin vieres oo? :c on siel pakko olla on siel ennenki ollu! XD
  munki pitäis tehä uudet karvat ku ne on nii kuluneet jo ne mun vanhat mustat XD ähy alan seuraa sun blogia! nii ja en oo tienny et seurustelet! jumantsuikkeli onnea XD !
  ootte kumminki ollu yli kauan enkä oo tienny XD

  VastaaPoista
 4. Kävin siel yks päivä töiden jälkeen ni siel oli tumman sinistä karvaa, mut haluisin mustaa siihen kans mut ei ollu ni ajattelin etten käytä 20e siihe et saan metrin sitä sinistä :( Jee ala seuraan! iha joka päivä en ehi kirjottaa mut aina ku ehtii ni :D Ja joo kylhä mää seurustelen,ei me olla oltu yhes ku vasta neljä ja puoli kuukautta :D

  VastaaPoista