sunnuntai 21. marraskuuta 2010

The last show

Rooliasuni: Kuntohoitaja Hanna
Hiphei! Viimeinen teatteriesitys on ohi! Ja oli kyllä hienoa, kun me näyttelijät oltii alakerrassa odottamassa ja valmistautumassa esitystä varten, sit äänimies tuli sinne alakertaan ja kertoi et tän illan esitys myytiin justiin loppuun ja jono jatkui silti vielä pihalle asti! Hyvin oli siis esitys menny kaupaksi, kun jokaisessa esityksessä on ollu melkei sali täynnä tai loppuunmyyty koko esitys, ja sit viel viimeinen esitys sen kokoisella yleisöllä et piti hommata pari penkkiriviä lisää sinne. Oli kyl jännä loppukumarrusten aikana kahtella ympärille (ku sillo ehti katella sitä yleisöä) ja huomata et ihmisiä on jokaista seinää myöten salissa! 
   Sit oli hauska ku tänää mentii Jannen kanssa Ärrälle, sit siin kassalla se myyjä (jota en siis tuntenu etukätee) yhtäkkiä kysy et "Onko helpotus ku esitykset on ohi?" sit tietysti heti hämmennyin et ööööö...? Sit tajusin mitä se meinas ja siin vastailin sille kaikkee ja kysyin sit et onko se ollu kahtomas meitä, niin sanoi olleesa tuos viimeses esitykses. Sit hetken aikaa siin juteltii asiasta jne. Oli hassuu et joku Ärrän myyjäki muisti mut siit esityksestä :D Onhan se kyl helpotus et ei tarvi enää huolehtia niistä esityksistä ku kyllä ne sen verran toi sitä stressiä kun koulun jälkeen sai tyylii heti lähtee esityksee tai harjotuksii. Nyt ku on yksi stressin aihe vähemmän, ni helpottaa se tietysti elämää. Mut oli se kyl mahtava kokemus, vaik siin tuliki paljo ongelmia ku rajotti muuta elämää niin sataprosenttisesti. Mut saipa jotain jatkoa tälle 13 vuoden näyttelemiskokemukselle, kun toinen harrastenäytelmäryhmä lopetti toimintansa perustajan kuoleman myötä. Ens vuojen syksynä alotettas uus näytelmä tuos teatteris, mut vähän luulen, etten sillon enää tääl asu, nii pitää sit ettiä toinen teatteri sitten sieltä paikkakunnalta, missä silloin asuu (eli luultavasti seinäjoki, koulun takia).
   Vähä mulla oli kyl tyylikäs rooliasu, kuten kuvista näkyy :D ihana neon keltainen LAPLAND -hikinauha, punainen verkkatakki ja punaiset housut, tennarit, pilli ja pallo! Siihe pilliin mä aina puhaltelin ja patistin niitä mummoja liikkumaan! Tosiaan meidän teatterin näytelmän nimi oli "RAKASTETTU JOHANSSON", Pukeman kirjoittama komedia. Meillä on myös "fanituotteita", semmosia mustia t-paitoja joissa lukee punaisella "Rakastettu" ja sit siin on sydän siin sanan vieres, sit hihassa lukee et "Teatteri Kyröö" :DD Tottaha mul semmonen paita on muistona! Hyvin on kyl paidat menny kaupaks tuol esityksis!
  Eihän tää kuitenkaan kaikki vielä ohi ole, sillä ensi tiistaina kuvataan DVD:lle meidän esitys. Siin meneeki sit vähä enemmä aikaa (jos normi esitys kestää 2,5 h nii varmaa kaksinkertasesti). Sitten voi sanoa jo et hommat on ohi.  Torstaina vielä mennään teatteriporukalla juhlistamaan meidän esitystä ravintola Almaan Seinäjoelle, jossa meitä odottaa oma ruokailutila, jossa on jouluruokia NAMNAM kinkkuja sun muita nameja! Sitten perjantaina koittaakin aaaah Helsinki! siitä lisää myöhemmin ;) Ei muuta ku hyvää yötä! Mä alan patistaa nyt tuota Jannea tuosta NHL:n parista nukkuun!


Lavasteita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti