torstai 4. marraskuuta 2010

"Human bonds always lead to messy complications."

Eilen oli väsynyt päivä. Töissä teki mieli nukahtaa tietokoneen ääreen, kotona taas ei saanut nukuttua kun päikkärit yritti ottaa -.- siinä sit tuli katottua Frendien 9 tuotantokautta. Siinä samalla sitten teki mieli piirtää ja no minähän piirustelin näitä samoja tyyppejä mitä aina teatteriharkois tuli piirreltyä :) niitä on kiva piirtää! Piirtäminen on muutenkin niin ihanaa touhua! Lisäänpä tähän pari kuvaa noista mitä eilen piirsin.

Tässä ekassa kuvassa varmaan moni huomaakin nuo kengät! hihii olin niin innoissani kun sain entiseltä työkaveriltani Rockjetissa tuommoiset Demonian Swingit että oli pakko piirtää ne heti tuolle tyypille jalkaan :D
 Tähän toiseen piirustukseen keksin itse vaatteet tuolle tyypille. Otin tuon X:n tähän siten, että laitoin paitaan pari lenkkiä menemään ristiin. Hameeseen piti myös saaha se kuvio, ja sen lisäksi vielä tietysti ketjuja reunalle. Tähti-niittivyö ja paljon verkkoa (mm. hihoissa, niskalenkissä, sukkahousut..) sekä lopuksi vielä omakeksimät saappaat, joiden reunoilla on piikkejä ja keskellä nyöritys, sekä tietysti paksut pohjat!

Tommosii piirtelin. 
Eilen yritin myös etsiä itelleni talvitakkia. Oli ihmeellistä kun millään ei meinannut löytyä mitään talvitakkia. Yritin miettiä pitäisikö sen olla pitkä vai lyhyt, mutta tulin siihen tulokseen että lyhyt, sillä mulla nyt on esim. pitkä nahkatakki jne. En sit tiiä millaisen takin sitä hommais, kun sen pitäisi olla hieno mutta myös todella lämmin :( AAAAARGH! Pitää kai vaan jatkaa etsimistä, sillä tuo tämänhetkinen lyhyt talvitakki on ehkä lämpimin ikinä, mutta on jo niin kulunut ja rikki että pitäisi saaha jo uusi. 

Olen muuten jäänyt täysillä koukkuun tuohon Dexteriin! Aloitin kolmannella tuotantokaudella ja nyt kun näin miten neljäs loppui, jäin odottamaan kauhulla ja innolla, mitä viidennessä tapahtuu. Valitettavasti kuitenkaan en ole viidennestä nähnyt kuin kaksi ekaa jaksoa, sillä poikaystäväni isä niitä tallentelee canal kanavilta levyille, mutta ei ole saanut vielä muita jaksoja levylle asti. Olin kyllä aivan kauhuissani, kuin näin neljännen kauden lopun! Itkin muutaman tunnin siinä poikaystäväni kirotessa yhtäaikaisesti, kunnes isosiskoni sanoi "sehän on vain tv-ohjelmaa". Kun viides kausi on nähty, on aika siirtyä ensimmäiseen ja olla iloinen siitä, kun vielä silloin asiat ovat paremmin :)
"Eventually most serial killers get caught. There's really not much of a retirement plan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti