tiistai 9. marraskuuta 2010

Happy birthday to us!

Score! Pääsin kuin pääsinkin viettämään synttärini 6.päivä (vaikka syntymäpäiväni onkin 29. lokakuuta) ja ilta oli aivan mahtava! Lisäsimme minun ja poikaystäväni yhteissynttäreille vielä sellaisen lisän, että kaikki pukeudumme vähän niinkuin halloweenina (olihan nyt sentään vielä pyhäinpäivä). Niinpä sitten yksitellen taloon astui kaikennäköistä: Minni Hiiri, sisäkkö, Super-Sanna, kuoleman enkeli, tirehtööri, gangsteri, kaksi valkonaamaa mustien huulien ja punaisten silmien kera, sekä tietysti poliisi! Oli sitten muutama, joilla ei mitään asua ollutkaan. Mutta pääasia on että oli kivaa! Ilta alkoi siis isossakyrössä minun kotona, jonne porukalla keräännyttiin aloittelemaan. Siellä sitten pelattiin guitar heroa ja singstaria ja juotiin ja juteltiin ja syötiin jne.
Meitsi poliisina, Janne joku grimlock? :D
Jo seitsemän aikaan oli ensimmäinen, Minni Hiiri, kaatokunnossa. Siinä sitten mietittiin välillä, että voikohan tuota ottaa illalla baariin mukaan :D No, ilta oli hauska kaikin puolin, mutta tulipa sitten lähtö baariin siinä puoli yhdentoista aikaan. Aloitimme baareilun paikallisessa Tatun Pubissa, jossa tutut vähän hämmästelivät asuvalikoimaamme :D Hetken aikaa siellä oltuamme pohdimme, jatkammeko iltaa Seinäjoelle vai Vaasaan. Lopputulos oli, että Seinäjoella tulee käytyä enemmän, joten lähtisimme Vaasaan. No me sitten tilasimme taksin, ihanan rouva Hasusen, joka sitten veikin meidät rikollisen edullisesti perille! Päädyimme Hulluun Pulloon, joka olikin ihan täynnä väkeä. Hetken ihmettelimme mistä voisi johtua tämä, mutta sittenpä kuuntelimme, että 69eyes soittaa lavalla. Noh, tilasimme juomat, menimme katsomaan 69eyesia (jolta näimme vain encoren) ja menimme tupakointitilaan. Siellä sitten tavattiinkin kivoja tuttuja, kunnes myöhemmin huomasimme poikaystäväni serkun sammuneen tuolilleen :D Päätimme soittaa Hasuselle, että voi lähteä jo hakemaan meitä. Olimme kuitenkin aiemmin sopineet hänen tulevan vasta puoli neljän aikaan, joten hän oli sopinut muutaman keikan siihen väliin. Päätimme sitten mennä Hesburgeriin, joka on auki baarien sulkemisaikaan asti. Tilasimme ruuat, söimme ne, ja taas tämä serkkupoika simahti sohvalle. Järjestyksenvalvoja tulikin sitten herättelemään häntä ja lopulta olimme kaikki pakkasessa jäätymässä (ai niin, ja mulla oli verkkosukkikset!). Onneksi taksikuskimme oli aika räväkkä rouva ja ajoi mahdollisimman nopeasti hakemaan meitä. Hetken kalistelun jälkeen taksimme lopulta saapui ja kuskasi meidät koteihimme. Ilta oli kaikin puolin mahtava, vaikka jouduimmekin seisomaan ulkona jonkin aikaa. 

Joitain lauantaina saamiani lahjoja :)
 Suurimman osan lahjoista sain jo oikeana synttärinä, mutta jotain sain myös nyt, kuten juuri nuo joita kuvassa näkyy. Super-Sanna antoi mulle DVD:n jossa oli kolme elokuvaa: Hal ja iso rakkaus, Stuck on you ja Me kaksi & Irene. Lisäksi muiden antamia lahjoja ovat haisuli -pyyhe, hello kitty -tikkari, valkkaripullo (iso ja pyöreä!), Finlandia vodka -pullo, PEZ laite (ihaa) ja niitä pezejä ja Pääkallo -karkkeja! Kuvasta puuttuu vielä osa lauantaina saamistani lahjoista, kuten mm. Herra Hakkarainen -muki ja drinkkilasit yms. Sain muuten vanhemmiltani tämän ihanan kameran, jolla näitä kuvia napsin! Paljon helpompaa elämä ku on oma kamera (joka kaiken lisäks toimii!). 
   Piti heti seuraavana päivänä katsoa tuo Stuck on you leffa Jannen kans, kun sitä en aiemmin oo nähny! Pitäskö tänään koemaistaa tuota valkkaria? ;)

Me kaikki asusteinemme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti