torstai 11. marraskuuta 2010

Eyes are the mirror of the soul


Tänään päivä alkoi mielenkiintoisesti. Heräilin aamulla kännykän herätyksiin, joita tietysti pistin torkulle kokoajan. Lopulta heräsin kun puhelimeni ei enää herätellytkään. Katsoin kelloa, joka näytti 6:28. OH NO! 7 minuuttia bussin lähtöön! Noh, enhän minä sitten edes yrittänyt siinä ajassa saada lähdettyä, päätin siis mennä seuraavalla. Noh, jatkoin unia ja heräsin taas kännykän herätykseen. Kello oli 7:55 ja aloin pestä hampaita ja pukea vaatteita. Samalla kun rakkaani keitti minulle aamukahvia, tein tämän päivän meikkiäni. 
Tältä siis näytti tämän päivän meikkini
Pyrin jäiseen ja talviseen meikkiin, joten päätin käyttää valkoista ja vaaleansinistä. Halusin tuoda talvea esiin myös meikkityylissäni.
   Aloitin siis meikkini levittämällä meikkivoiteen ja sen päälle puuterin, että saan hyvän pohjan kaikelle muulle. Lisäsin vielä hieman poskipunaa tuomaan kasvoihin väriä. Ja koska osittain piirrän kulmakarvani, täytyi minun seuraavaksi piirtää ne loppuun, ennekuin pystyin jatkamaan muuta. Piirrettyäni kulmat, levitin niiden alapuolelle ihan kulmakarvoista luomeen asti valkoista luomiväriä, lähinnä ulkoreunaan. Laitoin sitä myös silmäkulmaan, sekä alaluomeen. Sitten otin käyttöön sinisen sävyn, jota levitin silmän ulkoreunaan ja reilusti ylikin. Sitten otin vaalemman sinisen, jota levitin valkoisen ja tummemmansinisen väliin. Lopuksi otin vielä valkoista ja suhaisin sitä silmäkulmasta ulkonurkkaan päin niin, että sinisen ja valkoisen välinen raja häivyttyi. Lisäsin vielä eyelineria ja ripsiväriä, ja meikki on valmis.
   Meikattuani loppuun, suoristin ja tupeerasin tukkani, kunnes tuli aika lähteä kohta linja-autoa. Ajattelin ovelasti, että oikoreittini ansiosta voin lähteä 5 minuuttia ennen bussin lähtöä, mutta kuinkas ollakaan, pihalla olikin lunta enemmän kuin muistin. Lähdin kahlaamaan lunta polvissa asti oikoreittiäni, mikä ei ollut kovin helppoa. Juokseminen oli hankalaa, kun jalkoja piti nostella korviin asti joka askeleella. Lopulta pääsin asemalle, tosin myöhässä, mutta se ei haitannut, sillä itse bussikin oli myöhässä, JES! Superhengästyneenä siis pääsin bussiin ja Seinäjoelle. Piti sitä vielä kävellä keskustasta koululle, mutta onnekseni pihalla ei ihan liian kylmä ollut, joten kävely sujui hyvin. Siitä alkoi koulupäivä! (kuva 2: Tältä meikki näytti silmät auki)

4 kommenttia:

  1. moi anna hiihhi kivat meikit <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. MÖÖWAA!! moi ja kiitos <3 <3 <3

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos! :> mä niin tykkään tuosta väristä <3

    VastaaPoista